loading...
وبلاگ مذهبی النور8
مصطفی نصرآبادی بازدید : 45 چهارشنبه 20 اسفند 1393 نظرات (0)

راز اول:

‌تمامی آن‌چه به منظور خوشحالی و خوشبختی واقعی بدان نیاز داریم، در درون ماست.

راز دوم:

تصویر ذهنی درست از خود، ما را به حقیقت زندگی هدایت می‌کند. هر انسانی، یک تصویر ذهنی از خود دارد که من کیستم و چه می‌توانم انجام دهم. تصویر ذهنی هر انسانی، پایه‌ی اصلی شخصیت و رفتار‌های اوست. به‌عبارت دیگر، تصویر ذهنی ما از خود، نشانه‌ای از احساس فضیلت و بزرگی ماست و نشان‌می‌دهد که چه کارهایی از ما ساخته است‌ و چه کارهایی از ما ساخته نیست. انسان‌ها حقیقت زندگی را با تصویرهای ذهنی خود‌ می‌سازند. آری تصویر ذهنی زیبا از خود، موفقیت‌ها را می‌سازد و موفقیت‌ها، باعث بهتر شدن تصویر ذهنی انسان از خود می‌گردد. تصویر ذهنی ما از خودمان، نمادی از مجموعه‌ی باورهای ما در فضای زندگی است.

برای مشاهده ادامه به ادامه مطلب بروید.

مصطفی نصرآبادی بازدید : 46 پنجشنبه 30 بهمن 1393 نظرات (0)

سورهء مريم، نوزدهمين سورهء قرآن كريم است و عجيب آنكه حروف اين سوره به شكلي مرتبط با عدد 19 تكرار شده است...بگذاريد تأملي بكنيم و خداوند را تسبيح بگوييم.......

مصطفی نصرآبادی بازدید : 64 پنجشنبه 30 بهمن 1393 نظرات (0)

آيا قرن 21 زمان مناسبي براي رويارويي مخلوقات فضايي با ما هست؟ بايد آنچه را كه دانشمندان سعي دارند كشف كنند وآنچه را كه قرآن 14 قرن قبل تاكيدكرده است را موردمطالعه قرار دهيم

يك خبر جديد علمي

استراليا قصد دارد در حيطه فعاليتهاي هفته علوم ملي يك نامه به فضا بفرستد. شبكه استراليايي ABC اعلام كرد كه اين نامه را به سياره "گليس 581d"، شبيه ترين سياره به سياره ما. زمين مي فرستد.

ادامه در ادامه مطلب

مصطفی نصرآبادی بازدید : 40 چهارشنبه 29 بهمن 1393 نظرات (0)

چرا انسان دروغ می گوید و خطا می کند؟ آیا در مغز انسان جای مشخصی وجود دارد که انسان را به دروغ گفتن و

گناه کردن وامی دارد؟ مرکز هدایت و رهبری انسان کجاست؟....

در این خصوص کشفیات جدیدی صورت گرفته است که قرآن سالیان قبل در مورد آن سخن گفته است.ادامه را در ادامه مطلب ببینبد.

مصطفی نصرآبادی بازدید : 20 سه شنبه 28 بهمن 1393 نظرات (0)

در طول تاريخ ، اين پديده همواره مورد توجه اقوام و ملت های مختلف بوده است. اغلب تمدنهای قديم ماه گرفتگي را پديده‌ایشوم مي ‌دانيستندو درباره آن اعتقادات خرافیداشتند.اين حقيت راحضرت محمد صلی الله عليه وسلم به طور ديگري بيان فرموده اند: (إن الشمس والقمر آيتان من آيات الله تعالى لا ينخسفان لموت أحد ولا لحياته، فإذا رأيتم ذلك فافزعوا إلى ذكر الله تعالى وإلى الصلاة) صحيح البخاريومسلم

برای مشاهده ادامه به ادامه مطلب بروید.

 

مصطفی نصرآبادی بازدید : 37 دوشنبه 27 بهمن 1393 نظرات (0)

توصيف قرآن كريم از مرز بين شب وروز بر كره زمين به عنوان نخ سفيد ونخ سياه.....

آنگونه كه  تصاوير  ارسال شده به زمين توسط ماهواره هاي فضائي نشان ميدهند. در هنگامي كه قسمتي از زمين روز است قسمت ديگر شب است و  فاصله بين آن دو  به شكل نخ(مرز) نمايان است واين دقيقا همانطوري است كه خداوند متعال در قرآن كريم در 1400 سال قبل  بيان فرموده است و ما اكنون در عصر تكنولوزي فضائي اين حقيقت را به روش علمي و به كمك تصاوير ماهواره اي وپردازش را يانه اي درك مي نمائيم، سبحان الله! منزه است خداوند !

برای مشاهده ادامه به ادامه مطلب بروید.

مصطفی نصرآبادی بازدید : 52 شنبه 25 بهمن 1393 نظرات (1)

صفات خداوند در سوره های فاتحه و بقره

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

 ستايش مخصوص خداوندى است که پروردگار جهانيان است.(سوره الفاتحه آیه2)

مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ

 (خداوندى که) مالک روز جزاست. (سوره الفاتحه آیه4)

فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضاً وَلَهُم عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ

 در دلهاى آنان يک نوع بيمارى است؛ خداوند بر بيمارى آنان افزوده؛ و به خاطر دروغهايى که ميگفتند، عذاب دردناکى در انتظار آنهاست. (سوره بقره آیه10)

برای مشاهده به ادامه مطلب بروید.

مصطفی نصرآبادی بازدید : 28 سه شنبه 14 بهمن 1393 نظرات (0)

مصطفی غلوش از همان سنین نوجوانی از حافظان قرآن بوده است. عبدالغنی الشرقاوی، ابراهیم الطبهیلی و ابراهیم سلام از استادان او بوده‌اند. غلوش تا مدت‌ها از مقلدان مصطفی اسماعیل بوده است صوت آن‌ها شباهت زیادی به هم دارد. او از ۲۴ سالگی در رادیو و تلویزیون رسمی مصر به عنوان قاری حضور یافت و از همان زمان رفته‌رفته سبک خودش در قرائت را دنبال کرد. او حدود ۳۰ سال است که برای قرائت به کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلستان، ایران، فرانسه و کانادا سفر کرده است ولی در سال‌های اخیر بیشتر در مصر به سر می‌برد.

منبع:ویکی پدیا

مصطفی نصرآبادی بازدید : 34 سه شنبه 14 بهمن 1393 نظرات (0)

عبدالباسط محمد عبدالصمد در سال ۱۹۲۷ در روستای «المزاعزه» یکی از توابع شهر ارمنت در استان قنا در جنوب مصر به دنیا آمد. نسب خانوادگی وی از کردهای مهاجری می‌باشد که به هنگام لشکر کشیهای صلاح الدین ایوبی به همراه وی به تعدادکثیری از ترکیه به مصر مهاجرت کردند. پدرش عبدالصمد یکی از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن کریم بود. عبدالباسط در ۶ سالگی به مکتب القران در ارمنت رفت. در ۱۰ سالگی حافظ کل قرآن شد. پس از اینکه عبدالباسط به سن ۱۲ سالگی رسید از هر شهر و روستا در استان قنا و مخصوصاً از جانب اصفون المطاعنه دعوت‌هایی به سوی او روانه شد، چراکه گواهی استاد سلیم که به عبدالباسط اعطا شده بود نقطه اطمینان همه مردم بود.

او در سال ۱۹۵۰ در مراسمی که بر پا شده بود رفت. در آن مجلس یکی از نزدیکان عبدالباسط از مسئولین مجلس اجازه خواست تا او ۱۰ دقیقه‌ای را به تلاوت بپردازد. عبدالباسط آیاتی از سوره احزاب را تلاوت کرد واین تلاوت عبدالباسط ۱٫۵ ساعت ادامه پیدا کرد و بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفت.

در سال ۱۹۵۱ عبدالباسط به رادیو مصر رفت. او پس از به دست آوردن شهرتی که در طول چند ماه بدست آورده بود به قاهره مهاجرت کرد. با ملحق شدن اوبه رادیو استقبال مردم در مصر برای خرید گیرنده‌های رادیوئی زیاد شد و در اکثر خانه‌ها گسترش یافت.

منبع:ویکی پدیا

edalati بازدید : 18 سه شنبه 07 بهمن 1393 نظرات (0)

آياتي كه از ذات الله تعالى وعلم وعظمت او ياد كرده بس فراوان ، وكلماتي كه قدرت آفريدگار ويكتايي....

آياتي كه از ذات الله تعالى وعلم وعظمت او ياد كرده بس فراوان ، وكلماتي كه قدرت آفريدگار ويكتايي و نامهاي نيكش راتوصيف مي كنند چه زيباست. دراين نوشتاربه آياتي كه از "الله" سخن گفته مي پردازيم. آياتي كه حروف اسم (الله)سبحانه وتعالى بانظمي شگفت آوردرآن متجلي است ومي پرسيم : آيا بشر مي تواند به اين شكل حيرت آوركلمات رابه نظم كشد؟

وپاك ومنزه است آنكه اين ارقام را احصاء فرمود . آيه از قدرت آفريدگارهفت آسمان سخن مي گويد و شمار حروفش هفت درهفت (49) است و شمارحروف (الـم) ازمضربهاي هفت  وتوزيع اين حروف نيز ازمضربهاي هفت است چه آن راازراست به چپ بنويسيم وچه برعكس .سپس شمارحروف اسم (الله) نيز ازمضربهاي هفت  وتوزيع اين حروف نيز ازمضربهاي هفت است چه آن را ازراست به چپ بنويسيم وچه برعكس ، آيا اين تناسب تصادفي است؟

برای مشاهده ادامه به ادامه مطلب بروید.

edalati بازدید : 73 سه شنبه 07 بهمن 1393 نظرات (0)

زمانیکه قرآن کریم سخن از روز رستاخیز می گوید به این معناست که خداوند تبارک وتعالی آن ‏روز را ‏برای ما به تصویرمی کشد....

 زمانیکه قرآن کریم سخن از روز رستاخیز می گوید به این معناست که خداوند تبارک وتعالی آن روز را ‏برای ما به تصویرمی کشد، به صورتیکه گویا آن روزبزرگ رامی بینیم وشرایط آن روز را حس می ‏کنیم واصولایکی ازاهداف نزول قرآن کریم این بوده است که ما آن روز عظیم را بهتربشناسیم؛ چراکه ‏آن روزمهمترین روزدرحیات هریک ازماانسانهاست؛ به همین دلیل است که خداوندبلندمرتبه کتاب ‏خودراباآیه ای به پایان رسانده که درآن آیه به ما امرمی کند تقوای خدا پیشه کنیم وبرای روزقیامت تلاش ‏نماییم؛ خداوند درآخرین آیه ای که درقرآن کریم نازل فرمود می فرماید : (وَاتَّقُوا يَوْمًا تُرْجَعُونَ فِيهِ إِلَى ‏اللَّهِ ثُمَّ تُوَفَّى كُلُّ نَفْسٍ مَا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ) [البقرة: 281] ترجمه آیه : و از روزی بپرهیزید (و ‏بترسید) که در آن روز، شما را به سوی خدا بازمی‌گردانند؛ سپس به هر کس، آنچه انجام داده، به ‏طور کامل باز پس داده می‌شود، و به آنها ستم نخواهد شد.‏


edalati بازدید : 30 سه شنبه 07 بهمن 1393 نظرات (0)

کفشهای هوشمندی که با صاحب خودصحبت می کنند !‏ یکی ازجدیدترین اختراعات سال 2014 میلادی با این عنوان به جهانیان معرفی گردید‏....

 

یکی ازجدیدترین اختراعات سال 2014 میلادی با این عنوان به جهانیان معرفی گردید : کفش هوشمندی که به ‏ماهواره های فضایی ارتباط دارد می تواند صاحب خود را ازمسیرصحیحی که باید برود آگاه سازد!‏

حال به تفکرو تأمل دریکی دیگرازمعجزات نبوی صلی الله علیه وآله وسلم می پردازیم :‏

برای ادامه به ادامه مطلب بروید.

edalati بازدید : 56 سه شنبه 07 بهمن 1393 نظرات (0)

دکتر طریق السوادان آیاتی را در قرآن مجید پیدا کرده‌ است

که قید می‌کند موضوعی برابر با موضوعی دیگر است، مثلاً مرد برابر است با زن.

برای مشاهده ادامه این موضوع به بخش ادامه مطلب بروید.

edalati بازدید : 54 دوشنبه 06 بهمن 1393 نظرات (0)

جایگاه روزه در قرآن

روزه در قرآن (1)

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ (*)أَيَّامًا مَعْدُودَاتٍ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ وَعَلَى الَّذِينَ يُطِيقُونَهُ فِدْيَةٌ طَعَامُ مِسْكِينٍ فَمَنْ تَطَوَّعَ خَيْرًا فَهُوَ خَيْرٌ لَهُ وَأَنْ تَصُومُوا خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ (*) يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِصَاصُ فِي الْقَتْلَى الْحُرُّ بِالْحُرِّ وَالْعَبْدُ بِالْعَبْدِ وَالأنْثَى بِالأنْثَى فَمَنْ عُفِيَ لَهُ مِنْ أَخِيهِ شَيْءٌ فَاتِّبَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ وَأَدَاءٌ إِلَيْهِ بِإِحْسَانٍ ذَلِكَ تَخْفِيفٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَرَحْمَةٌ فَمَنِ اعْتَدَى بَعْدَ ذَلِكَ فَلَهُ عَذَابٌ أَلِيمٌ (بقره/183و ١٨٤و ١٨٥)
اي كساني كه ايمان آورده‏ايد ؛ روزه بر شما واجب شده همانطور كه بر اقوام قبل از شما واجب شده بود شايد با تقوا شويد (183). و اين روزهائي چند است پس هر كس از شما مريض و يا مسافر باشد بايد ايامي ديگر بجاي آن بگيريد و اما كساني كه به هيچ وجه نمي‏توانند روزه بگيرند عوض روزه براي هر روز يك مسكين طعام دهند و اگر كسي عمل خيري را داوطلبانه انجام دهد برايش بهتر است و اينكه روزه بگيريد برايتان خير است اگر بناي عمل كردن داريد (184). و آن ايام كوتاه ماه رمضان است كه قرآن در آن نازل شده تا هدايت مردم و بياناتي از هدايت و جدا سازنده حق از باطل باشد پس هر كس اين ماه را درك كرد بايد روزه‏اش بگيرد و هر كس مريض و يا مسافر باشد بجاي آن چند روزي از ماههاي ديگر بگيرد خدا براي شما آساني و سهولت را خواسته و دشواري نخواسته و منظور اين‌ست كه عده سي روزه ماه را تكميل كرده باشيد و خدا را در برابر اينكه هدايت‌تان كرد تكبير گفته و شايد شكرگزاري كرده باشيد (185). 

برای مشاهده ادامه به ادامه مطلب بروید.

havangi بازدید : 2413 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

أَ فَلا یَنْظُرُونَ إِلَى الاِْبِلِ کَیْفَ خُلِقَتْ

وَ إِلَى السَّماءِ کَیْفَ رُفِعَتْ

وَ إِلَى الْجِبالِ کَیْفَ نُصِبَتْ

وَ إِلَى الأَرْضِ کَیْفَ سُطِحَتْ

فَذَکِّرْ إِنَّما أَنْتَ مُذَکِّرٌ

برای مشاهده ترجمه و تفسیر به بخش ادامه مطلب بروید.

havangi بازدید : 47 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (1)

آیا میدانید : تعداد ۱۰۱۵۰۳۰ نقطه در قرآن بکار رفته است
آیا میدانید : تعداد ۵۰۹۸ محل وقف در قرآن وجود دارد
آیا میدانید : تعداد ۳۹۵۸۶ عدد کسره در قرآن بکار برده شده است
آیا میدانید : تعداد ۱۹۲۵۳ عددتشدید در قرآن بکار برده شده است
آیا میدانید : بهترین نوشیدنی که در قرآن ذکر شده ( شیر ) می باشد
آیا میدانید : بهترین خوردنی که در قرآن ذکر شده ( عسل ) می باشد
آیا میدانید : بزرگترین عدد در سوره صافات آیه ۱۴۷ آمده که صد هزار می باشد.

برای مشاهده ادامه دانستنی ها به بخش ادامه مطلب مراجعه نمایید.

havangi بازدید : 181 سه شنبه 30 دی 1393 نظرات (0)

وَ قَرْنَ فِی بُیُوتِکُنَّ وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِیَّةِ الأُولى وَ أَقِمْنَ الصَّلاةَ وَ آتِینَ الزَّکاةَ وَ أَطِعْنَ اللّهَ وَ رَسُولَهُ إِنَّما یُرِیدُ اللّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً

برای مشاهده ادامه ترجمه و تفسیر به بخش ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

havangi بازدید : 32 جمعه 26 دی 1393 نظرات (0)

این سوره در مکه نازل شده و داراى ۳ آیه است.

محتوا و فضیلت سوره کوثر

عاص بن وائل که از سران مشرکان بود، پیغمبر اکرم (صلى الله علیه و آله و سلم) را در مسجد الحرام ملاقات کرد. گروهى از سران قریش در مسجد نشسته بودند و به او گفتند: با که صحبت مى کردى؟ گفت: با این مرد ابتر. این تعبیر را به خاطر این انتخاب کرد که عبدالله پسر پیغمبر اکرم (صلى الله علیه و آله و سلم) از دنیا رفته بود، و عرب کسى را که پسر نداشت، ابتر یعنى بلاعقب مى نامید. سوره کوثر نازل شد و پیغمبر اکرم (صلى الله علیه و آله و سلم) را به نعمت هاى بسیار و کوثر بشارت داد و دشمنان او را ابتر خواند.

برای دیدن ادامه تفسیر به بخش ادامه مطلب مراجعه نمایید.

درباره ما
Profile Pic
این وبلاگ در سه موضوع قرآن،دینی و عربی ايجاد شده است.ما در این وبلاگ قصد داریم بیشتر بر روی پایه ی هشتم کار کنیم .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 115
  • کل نظرات : 10
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 9
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 219
  • بازدید سال : 1,267
  • بازدید کلی : 19,738
  • کدهای اختصاصی